Δημιουργία Ιστοσελίδων & E-Shop

Δημιουργία Ιστοσελίδων & E-Shop

Δημιουργία Ιστοσελίδων & E-Shop

Το site σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας,  μπορεί να είναι μια σελίδα ή κι ολόκληρο portal,  μια photo gallery ή εκτεταμένο e-shop· μπορεί να είναι στατικό, δυναμικό ακόμα και ειδησεογραφικό που το διαχειρίζεται ομάδα διαχειριστών και αρθρογράφων.

Μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε το καλύτερο πλάνο για την περίπτωσή σας και να το κατασκευάσω.

Τι είναι το SEO;

Το SEO(Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία στην οποία ο προγραμματιστής βελτιώνει τη δομή του κώδικα της ιστοσελίδας, ώστε να διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης στο ίντερνετ (Google, Yahoo, DuckDuckGo) να βρίσκουν τη σελίδα σας βάσει των αναζητήσεων των χρηστών. Υπάρχουν πολλές τεχνικές SEO και αναλαμβάνω να τις συνδυάσω για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει;

Ξεκινώντας τη διαδικτυακή σας παρουσία στο internet, πιθανώς να χρειάζεστε λίγη βοήθεια ώστε να σας βρίσκει ο κόσμος μέσα από τις μηχανές αναζήτησης. Αν και τίποτα δεν υπερβαίνει την αξία του ποιοτικού περιεχομένου, μπορώ να σας βοηθήσω με ένα απλό SEO πλάνο μέχρι πιο εξειδικευμένες μορφές ανάδειξης του site σας.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων & E-Shops

  • Κατασκευή και δημιουργία προηγμένων site τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά:
  • Εταιρικές ιστοσελίδες που να ενημερώνουν για την εταιρία και να προωθούν αποτελεσματικά στον επισκέπτη τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.
  • Δυναμικά site που να παρουσιάζουν, με λειτουργικό τρόπο και μέσω της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας, τα εκατοντάδες ή χιλιάδες προϊόντα-κωδικούς.
  • Ε-shops που να αποτελούν πρότυπες ιστοσελίδες για e-commerce, και να αφήνουν στον χρήστη του site την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 SEO Search Engine Optimization

  • Διαδικασία βελτιστοποίησης των κατατάξεων του site στις μηχανές αναζήτησης και τα directories όπως google, yahoo, msn.
  • Μελέτη του κλάδου στον οποίο ανταγωνίζεται η ιστοσελίδα ώστε να χρησιμοποιηθούν οι αποτελεσματικότερες λέξεις κλειδιά.

Επιστροφή στην κορυφή